search
Netflix komt deze week met 14 nieuwe series waaronder het spraakmakende 'McGregor Forever'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 14 nieuwe series waaronder het spraakmakende 'McGregor Forever'

Het wordt een bijzonder volle week op Netflix met veel sport, spanning en reality-TV.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

McGregor Forever (seizoen 1)Verschijnt op: 17 mei
Genre: Documentaire / Sport
Kijk op Netflix

Synopsis: Conor McGregor's krachtige stoten en grote mond hebben van hem een van de grootste UFC-vechters ooit gemaakt. Deze docuserie volgt zijn dynamische carrière.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 8)Verschijnt op: 18 mei
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

XO, Kitty (seizoen 1)Verschijnt op: 18 mei
Genre: Komedie / Drama / Romantiek
Kijk op Netflix

Synopsis: De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

15 mei: Made in Chelsea (seizoen 20) - Documentaire / Reality-TV - Deze realityserie gaat over de liefde, drama en gebeurtenissen van een hechte groep twintigers in London's meest exclusieve wijken Kensington en Chelsea.

15 mei: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 19) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

16 mei: Love Village (seizoen 1 - aflevering 9-12) - Reality-TV / Romantiek - Zestien vrijgezellen verhuizen naar een huis in de bergen om te zien of de liefde regeert in een rustige en idyllische omgeving.

17 mei: Nouevelle école (seizoen 2) - Muziek / Reality-TV - Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.

17 mei: Working: What We Do All Day (seizoen 1) - Documentaire - Voor sommigen draait het om geld. Voor anderen is het een roeping. Deze docuserie gaat over de betekenis van werk voor Amerikanen in een tijd van snelle veranderingen.

18 mei: Yakitori: Soldiers of Misfortune (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - De aarde is gekoloniseerd door een superieure buitenaardse beschaving. In de hoop op een betere toekomst sluit Akira zich aan bij de vervangbare Yakitori-infanterie.

19 mei: El Silencio (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Mysterie - Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.

19 mei: Selling Sunset (seizoen 6) - Reality-TV - De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.

19 mei: Young, Famous & African (seizoen 2) - Reality-TV - Deze realityserie volgt een groep beroemde, welvarende sterren terwijl ze werken en zich ontspannen, flirten en ruziën in Johannesburg, Zuid-Afrika.

20 mei: The Good Bad Mother (seizoen 1) - Komedie / Criminaliteit / Drama - Een ambitieuze aanklager houdt na een tragisch ongeval het mentale vermogen van een kind over, waardoor hij en zijn moeder moeten proberen hun relatie te herstellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen