search
Elle Fanning verdedigt de schokkende en verrassende dood uit 'The Great'
Series / Nieuws

Elle Fanning verdedigt de schokkende en verrassende dood uit 'The Great'

Elle Fanning staat helemaal achter de dood die iedereen geshockeerd achterliet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kijkers zijn geshockeerd door die ene dood uit The Great en niet iedereen snapt waarom dit moest gebeuren. Elle Fanning verdedigt juist deze dood en legt precies uit waarom dit nodig was.

The Great kwam onlangs terug met 10 gloednieuwe afleveringen van seizoen 3. Halverwege het seizoen gebeurde er echter iets verrassend.

In aflevering 6 sterft Peter (Nicholas Hoult) namelijk plotseling na zijn afscheid met Catherine (Elle Fanning). Het is niet alleen een grote shock voor Catherine zelf, maar ook voor alle kijkers.

Fanning in de verdediging


Fanning sprak met TVLine over deze dood en legde uit dat de dood van Peter nodig was voor Catherines ontwikkeling. ze vertelde dat de twee elkaar eigenlijk tegenhielden en dat Catherine nu echt haar eigen weg in kan slaan.

Lees hieronder wat ze nog meer zei: "Ik denk dat ze in het eerste seizoen een meisje is dat er niet uitziet alsof ze echt een verleden heeft. Ze heeft nog niet veel van het leven meegemaakt. Aan het einde van seizoen 3 heeft ze zoveel gezien, zoveel verloren en pijn ervaren. Ik hoop dat ze de leider zal worden die we willen dat ze is, want ze is er nog niet helemaal."

Bekijk hieronder een interview over deze aflevering en stream The Great op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen