search
Brian Michael Bendis over Marvels 'Jessica Jones'
Series / Nieuws

Brian Michael Bendis over Marvels 'Jessica Jones'

Krysten Ritter speelt de titulaire heldin in de serie.

Brian Michael Bendis, de bedenker van de strip waarop de Marvel-/Netflix-serie Jessica Jones (voorheen A.K.A. Jessica Jones gebaseerd is, heeft zich vandaag uitgesproken over de serie, en hij was erg positief. Bendis zei het volgende:


''Ik weet dat ik nog niet veel heb gezegd over de Jessica Jones tv-serie, maar ik kan me niet langer inhouden. De serie is echt geweldig. Ik heb de eerste paar afleveringen gezien en omdat ik er niet direct aan werk, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik het fantastisch vindt! En geloof me, mijn oordeel is harder dan die van een normale fan. Jessica maakt deel uit van mijn DNA. Een slechte serie rondom Jessica Jones zou me pijn hebben gedaan.

De serie is ontzettend trouw aan het bronmateriaal en bevat alles wat ik ooit had kunnen dromen. De straten van New York worden anders bekeken dan door de ogen van Matt Murdock, maar alles sluit naadloos aan. Net als de strips in hun beste tijd. En net als Daredevil heeft de show een geweldige look.

Krysten Ritter is zooooo goed. En Michael Colter... wacht tot je Michael Colter ziet als Luke Cage. Zijn casting is net zo goed als Robert Downey Jr. destijds als Tony Stark. De rol is lastig om te casten, maar ze hebben het perfect gedaan.''


Ritter speelt in de serie de rol van een superheld die haar eigen detectivebureau is gestart in New York City en andere superhelden helpt met hun onderzoeken. Het eerste seizoen van de serie behelst 13 afleveringen en zal later dit jaar op Netflix te zien zijn.

Naast Ritter, Tennant en Colter zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Rachael Taylor als Patsy Walker, Mike Colter als Luke Cage, Carrie-Ann Moss als Harper, Eka Danville als Malcolm, Erin Moriarty als Hope en Will Traval als een New Yorkse agent. Melissa Rosenberg, producent van Dexter en schrijver van de Twilight-films is de showrunner van Jessica Jones.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen