search
Gordon Ramsay's 'Kitchen Nightmares' komt na 10 jaar afwezigheid terug naar FOX
Series / Nieuws

Gordon Ramsay's 'Kitchen Nightmares' komt na 10 jaar afwezigheid terug naar FOX

Fans kunnen binnenkort weer genieten van de harde lessen voor incompetente restauranthouders.

Het is jarenlang een succesformule geweest. Zet de grofgebekte, Michelinster-winnende topkok Gordon Ramsay in om falende restaurants te helpen en kijkers blijven aan de buis gekluisterd. Goed nieuws voor de fans; Kitchen Nightmares komt terug!

Na enkele korte tv-optredens zagen producenten al gauw dat chef Ramsay meer kon dan alleen fenomenale gerechten bereiden. Zijn no-nonsense houding en bijbehorende grote mond hebben ertoe geleid dat hij inmiddels een van de grootste tv-sterren ter wereld is.

Vroeger wat minder 'oorlog' in de keuken


In 2004 waren de eerste afleveringen te zien van Kitchen Nightmares. Hierin bezocht hij falende restaurants in het Verenigd Koninkrijk. Het was toen nog een relatief rustig, vredelievend en informatief programma. Al gauw kreeg het een meer sensationeel karakter toen het drie jaar later door Amerikaanse producenten werd opgepikt.

Behoorlijke lange afwezigheid


De serie werd in Amerika uiteindelijk van 2007 tot 2014 uitgezonden, en heeft in bijna 100 afleveringen veel prachtige momenten opgeleverd. In de tussentijd heeft Ramsay nog wel Gordon Ramsay's 24 Hours To Hell and Back gemaakt waarin hij ongeveer hetzelfde concept uitvoerde als Kitchen Nightmares, maar dan in 24 uur tijd.

Een nieuw seizoen zal worden geproduceerd door Studio Ramsay. De oorspronkelijke seizoenen werden geproduceerd door ITV Studios America in samenwerking met Optomen en A Smith & Co.

Kijk hieronder naar de hoogtepunten van de enige aflevering waar Ramsay ooit in is weggelopen. Stream alle afleveringen van Kitchen Nightmares op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen