search
'Justified: City Primeval' krijgt een zeer veelbelovende trailer
Series / Trailer

'Justified: City Primeval' krijgt een zeer veelbelovende trailer

Timothy Olyphant keert eindelijk weer terug als het iconische personage Raylan Givens.

Het heeft even geduurd, maar Timothy Olyphant keert binnenkort eindelijk terug als het iconische serie-personage Raylan Givens.

FX heeft namelijk wegens een eerste teaser-trailer onthuld dat Justified: City Primeval op 18 juli zijn première beleeft.

Raylan is terug!


De serie geldt als een 'uitbreiding van het Justified-universum'. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

In de nieuwe serie zien we hoe Olyphants Raylan zijn leven als U.S. Marshall moet balanceren met het vaderschap van de 14-jarige Willa (Vivian Olyphant.

Gewelddadige sociopaat


Wanneer hij door een situatie op een snelweg in Florida in Detroit belandt, krijgt Raylan het aan de stok met de gewelddadige sociopaat Clement Mansell.



Mansell, die wordt gespeeld door Boyd Holbrook, staat ook wel bekend als The Oklahoma Wildman, en is tot nog toe de politie te slim afgeweest.

Cast om van te smullen


De Olyphants en Holbrook worden in de serie vergezeld door acteurs als Aunjanue Ellis, Adelaide Clemens, Vondie Curtis-Hall, Marin Ireland, Norbert Leo Butz en Victor Williams.

City Primeval komt uit de koker van showrunners Dave Andron en Michael Dinner, die produceren samen met Olyphant, Graham Yost, Sarah Timberman and Carl Beverly, Taylor Elmore en Chris Provenzano.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen