search
Don Johnson zegt vijf jaar niet geslapen te hebben door 'Miami Vice'
Series / Featured

Don Johnson zegt vijf jaar niet geslapen te hebben door 'Miami Vice'

Don Johnson had de mooiste tijd van zijn leven door hitserie 'Miami Vice'

Don Johnson, de 73-jarige Amerikaanse acteur, die in de jaren '80 schitterde in de iconische serie Miami Vice, heeft in een interview aangegeven ten tijde van de serie vijf jaar lang niet geslapen te hebben.

40 miljoen kijkers


Johnson speelde James 'Sonny' Crockett in de politieserie die in 1984 voor het eerst werd uitgezonden. In een interview met het tijdschrift Paradise geeft hij aan dat er in de Verenigde Staten destijds maar drie zenders waren en dat dat betekende dat er wekelijks meer dan 40 miljoen kijkers naar de serie keken.

Niet geslapen


"Dus ik heb vijf jaar niet geslapen. Ik was voortdurend aan het werk, doordeweeks om de afleveringen op te nemen, in het weekend voor fotoshoots en af en toe, als niemand keek, was ik aan het feesten", aldus Johnson.

Magisch


Johnson geeft ook aan dat er genoeg moois gebeurde in deze periode: "Het waren magische tijden. Ik werd uitgenodigd in het Witte Huis, ik ontmoette de paus. En sommige van de acteurs die we castten in 'Miami Vice' zijn inmiddels grote sterren, zoals Bruce Willis, Michael Chiklis, Liam Neeson, Julia Roberts, de lijst gaat maar door. Ik bedoel, ik ben een boerenjongen uit Missouri. Het was een droom."

Fenomenaal


"Om eerlijk te zijn, ik heb best wat huwelijken gehad, maar ik was twee keer getrouwd met hetzelfde meisje.Ik heb een geweldig leven gehad. Die periode van mijn leven is een grote waas, en toch herinner ik me fenomenale dingen"

Johnson zal zijn vijf jaar zonder slaap hopelijk symbolisch bedoelen en is dus nog altijd vol lof over zijn tijd als acteur in Miami Vice.



Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen