search
Wat vindt deze originele 'Harry Potter'-acteur van de nieuwe televisieserie?
Series / Interview

Wat vindt deze originele 'Harry Potter'-acteur van de nieuwe televisieserie?

'Harry Potter'-fans hebben veel verschillende meningen over de nieuwe serie die eraan komt, maar hoe denkt de originele cast er eigenlijk zelf over?

Jason Isaacs deelt zijn oprechte gedachtes over de nieuwe Harry Potter-serie die er binnenkort aankomt.

Jason Isaacs speelt in de originele Harry Potter-films de rol van Lucias Malfoy. Hij is een machtige tovenaar en de vader van Draco Malfoy. Hij wordt vaak als een kwaadaardig personage gezien omdat hij voor het grootste gedeelte in de films samenwerkt met Voldemort.

Harry Potter-serie


Het is al meer dan 20 jaar geleden sinds de eerste Harry Potter-film is uitgebracht, maar afgelopen april werd bevestigd dat er een nieuwe Harry Potter-televisieserie komt die wordt uitgezonden op Max.

Veel mensen zijn het niet eens met deze beslissing en hebben commentaar op de casting van nieuwe acteurs en actrices. Jason Isaacs laat nu in een interview met RadioTimes weten hoe hij over de nieuwe Harry Potter-reboot denkt.

Niet anders


Hij geeft aan dat het voor hem niet anders zal zijn dan voor de kijkers van de films. Hij merkt daarnaast wel op dat er veel informatie van de boeken is weggelaten in de films, dus hij is erg benieuwd naar de televisiebewerking. Bekijk zijn uitspraak hieronder:

Vreemd maar enthousiast


"Het voelt voor mij niet vreemder dan voor iedereen die de films heeft gezien. Ik heb toevallig ook in de films gespeeld. Ze maken elke 15 minuten een nieuwe Spider-Man. Weet je, er was een hoop materiaal in de boeken dat we hebben weggelaten…" aldus Isaacs.

Daarna ging hij verder: "Ja, het voelt vreemd, maar het is niet vreemder voor mij dan voor iemand anders. Ik kan niet wachten om te zien en te ontdekken wat ze ervan maken."



Stream de Harry Potter-films op HBO Max.



Aanbevolen artikelen