search
Fans van gecancelde Netflix-serie 'Warrior Nun' geven nog niet op
Series / Nieuws

Fans van gecancelde Netflix-serie 'Warrior Nun' geven nog niet op

'Warrior Nun'-fans blijven pogingen doen om de serie te redden.

De Netflix-serie Warrior Nun werd afgelopen december gecanceld. De fans waren het daar uiteraard niet mee eens en protesteren nog steeds volop tegen dit besluit. Nu hebben fans in Barcelona zelfs een muurschildering gemaakt in het thema van de serie, om Netflix te overtuigen.

Netflix annuleerde Warrior Nun na seizoen 2, wat leidde tot een opstand van fans die de serie willen zien terugkeren. Hun toewijding is zowel online als in het echte leven erg groot gebleken, waarbij creator Simon Barry ook pogingen ondersteunde om de serie te redden.

Muurschildering


Nu heeft het Twitter-account Warrior Nun Spain een video gedeeld van een muurschildering met daarop de hoofdrolspeler van de serie, Ava, in Barcelona:



Op muurschildering zien we Ava's gezicht omringd met een doornenkroon, met "#SaveWarriorNun" onder haar geschreven in het roze. De muurschildering is een van de vele real-world projecten die zijn opgezet door fans die willen dat Warrior Nun seizoen 3 toch nog gemaakt wordt.

Tot nu toe heeft het protest van de fans nog niet tot iets concreets geleid. Wel heeft Barry onthuld open te staan voor alternatieve oplossingen om het verhaal af te ronden, zoals een film, comic of animatie. En het lijkt er niet op dat fans gaan stoppen voordat dit gerealiseerd wordt…

De eerste 2 seizoenen van Warrior Nun zijn te bekijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen