search
Netflix onder vuur door abonnees na domme en bespottende post
Series / Nieuws

Netflix onder vuur door abonnees na domme en bespottende post

Er zijn heftige gevechten gaande tussen Netflix en abonnees op sociale media.

Netflix heeft de laatste tijd heel wat series gecanceld en dit gaat fans niet in de koude kleren zitten. Na een bespottende post van Netflix over hun abonnees is de streamingdienst onder vuur komen te liggen.

Netflix is geen onbekende in controverse en boze publieke reacties. Zeker de laatste maanden is dit vaak gebeurd, aangezien de streamingdienst vaak de regels over het delen van je wachtwoord veranderd heeft.

Ook heeft de streamingdienst veel goedlopende series gecanceld en fans blijven erop aandringen dat de series vernieuwd worden. Series zoals Warrior Nun, The Midnight Club, Midnight Mass en Altered Carbon zijn hier goede voorbeelden van.

Een domme actie


In een Instagram-verhaal deelde Netflix een post waarin ze hun abonnees bespotten. Het was namelijk een grafiek, geleend van Taco Bell, over de vragen die ze van klanten, in dit geval natuurlijk abonnees, krijgen om een bepaald product terug te brengen.

Dit schoot in het verkeerde keelgat bij veel abonnees en ze bekritiseren de post op Twitter. De posts gaan voornamelijk om Warrior Nun, die na seizoen 2 in december 2022 werd gecanceld.

Bekijk hieronder de tweets.














Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen