search
Wat we eigenlijk weten over 'Warrior Nun' seizoen 3: gecanceld of niet
Series / Nieuws

Wat we eigenlijk weten over 'Warrior Nun' seizoen 3: gecanceld of niet

Helaas is er nog geen goed nieuws voor de fans van 'Warrior Nun'.

Seizoen 2 van de Netflix-serie Warrior Nun eindigde met een enorme cliffhanger. Helaas zal deze cliffhanger misschien wel nooit worden opgelost, want de updates over Warrior Nun seizoen 3 zien er niet al te best uit.

Warrior Nun is geannuleerd door Netflix, maar showrunner Simon Barry heeft de toekomst van de serie besproken en fans van de serie hopen dat een andere streamingdienst bereid is om deze nieuw leven in te blazen.

Barry had het laatst met Empire over de annulering, maar is verrassend optimistisch gebleven over de toekomst dankzij een fan-campagne om Warrior Nun te behouden. Barry onthulde dat er alternatieven worden overwogen, zoals het verplaatsen naar een nieuw platform, een filmserie, een graphic novel of zelfs een animatieserie.

Platform


Fans van Warrior Nun geloven dat de eerste optie de beste is, en hebben dit dan ook veelvuldig op Twitter laten horen. #SaveWarriorNun is de naam van de fan-campagne en zet Twitter in vuur en vlam. Fans zijn zelfs zo ver gegaan dat ze een Warrior Nun-reclamebord hebben opgehangen buiten het hoofdkantoor van Netflix.

Met al deze ondersteuning is het mogelijk dat Warrior Nun een plek op een ander platform kan vinden. Barry zei zelfs het volgende: "Ik weet van Productivity Media, de mensen die de rechten bezitten, dat het hun bedoeling is een manier te vinden om door te gaan".

Cast


Aangezien de serie niet zomaar door zal gaan, zijn er geen officiële casting-aankondigingen. Als fans echter hun zin zouden krijgen en de serie zou worden opgepikt door een andere dienst, dan zou actrice Alba Baptista waarschijnlijk terugkeren om de titulaire Ava te spelen. Haar mede-Warrior Nuns zullen waarschijnlijk ook terugkomen, wat betekent dat het publiek meer te zien krijgt van Toya Turner, Lorena Andrea en Olivia Delcán.

Hoewel Netflix stil is gebleven over de redenering achter het cancelen, gelooft Barry dat het gedeeltelijk te maken had met het releaseschema van Warrior Nun seizoen 2. Barry geloofde dat de release van seizoen 2 lastig zou worden, vanwege verschillende spraakmakende en langverwachte series die gelijktijdig werden uitgebracht, zoals Wednesday en The Crown seizoen 5.

Hopelijk is er een andere streamingdienst die de serie wil overnemen voor een derde seizoen. De eerste 2 seizoenen zijn te streamen op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen