search
Komische chaos in trailer 'The Bear' seizoen 2 van Disney+
Series / Trailer

Komische chaos in trailer 'The Bear' seizoen 2 van Disney+

Carmy is terug en begrijpt duidelijk dat je wat eieren moet breken voor een goede omelet.

The Bear werd een onverwacht succes in de VS en is in Nederland op Disney+ te zien. Carmy (Jeremy Allen White) en zijn vrienden zijn terug in een nieuw seizoen.

Hierin gaan zij alles in het werk stellen om van het eettentje een ware Chicago-legende te maken. Er zal uiteraard het nodige werk verzet moeten worden om 'The Bear' op de kaart te zetten.

Startkapitaal


Met het gevonden geld hebben Carmy en zijn vrienden in elk geval een startkapitaal, maar daarmee is dan ook alles gezegd. De verbouwing van het restaurant zal de nodige voeten in aarde hebben.

Gelukkig zijn Carmy's vrienden weer van de partij. Zo zijn daar Richie (Ebon Moss-Bachrach), klusjesman Neil (Matty Matheson) en de dubieuze Jimmy Cicero (Oliver Platt). Ook de koks Ebraheim (Edwin Lee Gibson), Tina (Liza Colón-Zayas), en Marcus (Lionel Boyce) staan paraat, zij het dat zij de nodige nieuwe kookkunsten zullen moeten leren.

Ook is bekend dat Bob Odenkirk (Better Call Saul) in het nieuwe seizoen te zien zal zijn, hoewel momenteel nog niet veel bekend is over zijn rol. Odenkirk's komische talent zagen we al in zijn rol als Saul Goodman. Zijn toevoeging aan de cast zal ongetwijfeld bijdragen aan een levendig nieuw seizoen van deze onverwacht succesvolle komedieserie.

The Bear seizoen 2 start in de VS op 22 juni.

In Nederland kun je seizoen 2 vanaf 19 juli bekijken op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen