search
Zeer goed nieuws voor Disney+-topper 'The Bear'
Series / Nieuws

Zeer goed nieuws voor Disney+-topper 'The Bear'

Eindelijk weten we meer over wanneer we het tweede seizoen van de bekroonde serie kunnen verwachten.

The Bear geldt als een van de best ontvangen nieuwe series van het afgelopen tv-seizoen, en natuurlijk werd om die reden al snel een tweede reeks afleveringen aangekondigd.

En nu weten we ook wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen.

Hete zomer


Hulu heeft namelijk onthuld via sociale media dat het tweede seizoen op 22 juni a.s. beschikbaar zal worden gesteld.

Of dit ook betekent dat de nieuwe afleveringen dan ook direct in Nederland via Disney+ zijn te streamen is nog onduidelijk.

Bear Call Saul


Vorige maand werd nog aangekondigd dat Bob Odenkirk, die we kennen als Saul Goodman in Breaking Bad en Better Call Saul te zien zal zijn in de serie.



Hij voegt zich bij een cast die bestaat uit namen als Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Abby Elliott, Corey Hendrix, Matty Matheson, Richard Esteras en Jose M. Cervantes.

Overladen met prijzen


The Bear is een creatie van Christopher Storer. Het tweede seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen, twee meer dan het eerste seizoen, en zich richten op de opening van het nieuwe restaurant.

Het eerste seizoen van The Bear werd overladen met prijzen. Zo werden er beeldjes gewonnen bij de SAG Award, de WGA Awards, de PGA Awards en de Golden Globes.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen