search
De realiteit van het ziekenhuisleven: deze 3 series op NPO laten het zien
Series / Featured

De realiteit van het ziekenhuisleven: deze 3 series op NPO laten het zien

Voldoende verdriet, drama en geluk in de ziekenhuizen op NPO Start en NPO Plus.

Ook op NPO Start en NPO Plus kan je meerdere ziekenhuisseries vinden, die het reilen en zeilen van de verschillende afdelingen goed weten te pakken. Check hieronder 3 van onze tips en overweeg welke jij binnenkort op gaat zetten.

Dag & Nacht | NPO Start | 8 afleveringenKim van Kooten speelt de verloskundige Ella, die leiding geeft aan de verloskunde-afdeling in een druk ziekenhuis. Er wordt gelachen en gehuild, getriomfeerd en geworsteld. En als je zulke lange werkdagen maakt, kan het niet anders dan dat werk en privé behoorlijk door elkaar gaan lopen.

Let op: deze serie is nog niet volledig verschenen op NPO Start, maar al wel op NPO Plus.OLVG - In het Ziekenhuis | NPO Plus | 4 afleveringenVolg de artsen, verpleegkundigen en patiënten in het OLVG ziekenhuis in Amsterdam. Deze indringende documentaireserie neemt je mee achter de schermen van de dagelijkse hectiek in een groot ziekenhuis. Van complexe operaties tot emotionele momenten, OLVG - In het Ziekenhuis biedt een onthullende kijk op de wereld van de medische zorg.

Bekijk de trailer van de documentaireserie.


Maternal | NPO | Vanaf 18 mei op NPO Start en NPO PlusDrie jonge artsen gaan na de COVID-crisis en hun zwangerschap weer moedig aan de slag, maar het ziekenhuis met het ouderschap combineren is een uitdaging die bijzonder veel van ze vergt.

Bekijk de trailer van de dramaserie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen