search
'The Mandalorian' seizoen 4 loopt vertraging op vanwege staking
Series / Nieuws

'The Mandalorian' seizoen 4 loopt vertraging op vanwege staking

Jammer maar helaas: fans van The Mandalorian zullen ditmaal wat langer moeten wachten op het nieuwe seizoen van de serie.

Slecht nieuws voor Star Wars-fans: Dankzij de schrijversstaking in Hollywood heeft de productie van het vierde seizoen van The Mandalorian vertraging opgelopen.

Daarmee is The Mandalorian één van de vele series die geraakt is door de staking van de Writers Guild of America. Schrijvers in de VS hebben sinds 1 mei de pen al niet meer aangeraakt.

The Mandalorian seizoen 4


Hoewel dat natuurlijk vervelend is voor fans van The Mandalorian, is het een goede zaak dat de staking effect heeft op de grootste series van het moment.

Eerder gaf showrunner Jon Favreau al aan dat de scripts van The Mandalorian seizoen 4 al zo goed als af zijn, maar bronnen van Deadline melden nu dat de staking toch effect zal hebben op de startdatum van de productie van seizoen 4.

Deadline geeft aan dat ze eigenlijk in september van dit jaar zouden beginnen met filmen, maar dat dit nu waarschijnlijk niet gaat lukken. Een woordvoerder van Lucasfilm heeft geen antwoord gegeven.

The Mandalorian seizoen 3 is sinds enkele weken in zijn volledigheid op Disney Plus te bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen