Deze populaire jaren 90-serie is binnenkort te zien op Disney+

Populaire jaren 90-serie komt naar Disney+

Disney+ breidt zijn aanbod uit met een nostalgische serie met gastoptredens van grote sterren.

Valeria Milić, 19-05-2023 10:00

Onlangs heeft Disney+ tot genoegen van velen aangekondigd dat de eerste vier Indiana Jones-films vanaf 31 mei op hun platform te streamen zullen zijn. Voor de fans is dit een welkom opwarmertje aangezien er een nieuwe film aankomt over de stoere archeoloog, namelijk Indiana Jones and the Dial of Destiny.
Daarnaast zal echter ook The Adventures of Young Indiana Jones weer te bekijken zijn. Deze prequelserie laat de avonturen van een jonge Indy (Sean Patrick Flanery) zien.

Nieuwe montage

In eerste instantie was de serie te zien in 1992-1993 onder de titel The Young Indiana Jones Chronicles. George Lucas monteerde deze echter opnieuw, met als resultaat 22 afleveringen van ongeveer een uur elk en een vernieuwde titel.

Gastoptredens van beroemdheden

Indy beleeft spectaculaire avonturen voor en na de Eerste Wereldoorlog, tevens komt hij de nodige beroemdheden uit die tijd tegen. Denk hierbij aan Sigmund Freud (Max von Sydow) en Theodore Roosevelt (James Gammon). Tevens hebben de nodige grote sterren gastrollen gespeeld in de serie, zoals bijvoorbeeld Sir Christopher Lee, Daniel Craig, Catherine Zeta-Jones en ook Harrison Ford zelf.

Waar het vaststaat dat de vier films vanaf 31 mei ook op Disney+ Nederland te zien zullen zijn, is het nog even afwachten of de serie ook op deze datum te zien zal zijn, dan wel dat we nog even moeten wachten. The Adventures of Young Indiana Jones zal in ieder geval voor menigeen een welkome aanvulling vormen op de Indiana Jones-franchise.


Lees meer over: the adventures of young indiana jones, sean patrick flannery, corey carrier, lloyd owen

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix