search
Blijf genieten van 'Virgin River' op Netflix: vijfde seizoen én meer plannen op komst
Series / Featured

Blijf genieten van 'Virgin River' op Netflix: vijfde seizoen én meer plannen op komst

Het vijfde seizoen van 'Virgin River' komt binnenkort op Netflix, maar de streamingdienst heeft nu al meer plannen op tafel liggen.

Netflix heeft goed nieuws naar buiten gebracht over de toekomst van de geliefde serie Virgin River.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Robyn Carr. In het verhaal volgen we het leven van Melinda "Mel" Monroe die een nieuwe start probeert te maken na een moeilijke periode.

Ze vindt een baan als verpleegster in het stadje Virgin River in Noord-Californië en probeert hier rust en genezing te vinden. Eenmaal aangekomen komt ze er echter achter dat het leven in dit kleine stadje toch een stuk uitdagender is dan ze had verwacht.

Seizoen 5


Er staan momenteel 4 seizoenen van Virgin River op Netflix en de opnames van het vijfde seizoen zijn ondertussen afgerond. Seizoen 5 zal in de herfst van dit jaar op Netflix verschijnen.

Goed nieuws


Volgens The Hollywood Reporter heeft Netflix nu ook al seizoen 6 van Virgin River vernieuwd, wat ruim voor de première van seizoen 5 is. Dit kan alleen maar betekenen dat Netflix enorm veel vertrouwen heeft in de serie.

Het nieuws werd aangekondigd tijdens de allereerste upfront-presentatie van Netflix. Hier werd ook bekendgemaakt dat seizoen 5 vanaf de herfst te zien is op de streamingdienst.



Bekijk alle afleveringen van Virgin River op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen