Terugkeer Jonathan Majors in seizoen 2 'Loki' op de helling?

De Kang-acteur werd niet genoemd op een recent Disney-evenement bij vertoning 'Loki'-trailer.

Valeria Milić, 19-05-2023 11:13

Op een recent Disney-evenement voor de pers en adverteerders werden de nodige aankondigingen gedaan met betrekking tot de producties die te zien zullen zijn. Tevens werd hier de trailer voor seizoen 2 van Loki getoond.
Journalist Tim Baysinger was hierbij aanwezig en na afloop tweette hij hierover. Jonathan Majors was namelijk niet in de trailer te zien, en zijn naam werd evenmin genoemd.

Geen officiële mededeling

Disney Studios-baas Kevin Feige refereerde op geen enkele manier aan de acteur. Majors werd op 25 maart jl. gearresteerd na een melding over huiselijk geweld. Hoewel sindsdien geen officiële mededelingen zijn gedaan, lijkt het negeren van Majors geen positief signaal.

Aan het einde van de film Ant Man and the Wasp: Quantumania werd er op gehint dat Kang terug zou keren in Loki. Het is natuurlijk goed mogelijk dat Feige Majors oversloeg gezien de slechte publiciteit rondom de acteur. Het hoeft dus niet te betekenen dat Majors niet langer te zien zal zijn in het MCU.

Of en hoe Kang een rol zal spelen in het verhaal van Loki zal na de zomer duidelijk worden. Seizoen 2 van Loki zal namelijk vanaf 6 oktober te zien zijn op Disney+.
Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Owen Wilson, Jonathan Majors, Ant Man and the Wasp Quantumania

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader