search
Jimmy Simpson keert "belachelijk" terug in oude rol na 7 jaar afwezigheid
Series / Nieuws

Jimmy Simpson keert "belachelijk" terug in oude rol na 7 jaar afwezigheid

Na bijna een decennium stapt Jimmy Simpson op een belachelijke manier terug in de schoenen van een oud personage.

Iedereen die ooit een keertje It’s Always Sunny in Philadelphia heeft gezien zou wel eens een dagje in de schoenen van deze personages willen staan. Acteur Jimmi Simpson heeft dit jarenlang gedaan, maar heeft een raar gevoel over zijn terugkeer.

Simpson speelde Liam McPoyle, een lid van de griezelige familie die vaak te zien was in strijd met de Paddy’s Pud Gang. Liam werd voor het eerst voorgesteld aan Mac en Charlie tijdens de basisschool.

Zeven jaar geleden verliet Simpson de serie en in de tussentijd heeft hij aan heel veel projecten gewerkt, waaronder Unhinged, Westworld en Star Wars: The Bad Batch.

Terug naar Philadelphia


Bijna een decennium later keert Simpson dus weer terug naar Philadelphia, maar hij voelt zich hier een beetje raar over. In een interview met Screen Rant gaf hij toe dat het een belachelijke terugkeer is voor het favoriete personage van fans.

Dit is wat hij zei: "Oh ja, [Liam] komt eraan. Ik was bij Charlie voor zijn film, Fool's Paradise, en hij zei dat de montage nogal belachelijk is. Ik had zoiets van: 'Ik heb dit in acht jaar niet gedaan. Wie weet of ik het nog een keer kan doen? Ik word raar!"

Bekijk hieronder het interview en stream It's Always Sunny in Philadelphia op Disney+.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen