search
'American Pie'-acteur doet een gooi naar rol in DC-universe
Series / Nieuws

'American Pie'-acteur doet een gooi naar rol in DC-universe

Deze acteur maakt geen probleem van ongegeneerde en openlijke sollicitaties.

Er komt een hoop leuks aan in het DC-universum nu filmmaker James Gunn, bekend van de Guardians of the Galaxy-films, nieuw leven in het universum gaat blazen. American Pie-acteur Sean William Scott vraagt alvast openlijk voor een rol.

Een van de meest verwachte personages op het lijstje is die van Michael Carter, oftewel Booster Gold. Het personage krijgt een eigen serie nadat fans al jaren wachten om het personage te zien in een soloproject. Het is momenteel nog niet bekend wie het personage gestalte gaat geven, maar William Scott geeft in een interview aan dat hij erg geïnteresseerd is.

Leuk! Een keer een comic-film


Hij vertelt hierover: "Dat zou ik zeker doen. Lijkt mij fantastisch. Het lijkt me leuk om een comic-film te doen. Ik geloof dat het eerste personage wat me te binnen schoot, Booster Gold, me ontzettend leuk lijkt alleen denk ik dat ik er te oud voor ben. Ik weet niet of hij jonger hoort te zijn, maar ik dacht echt dit lijkt mij een fantastisch personage."

Wie of wat is Booster Gold


De nieuwe serie gaat over het avontuur van het hoofdpersonage Booster Gold die een loser uit de toekomst is, en die zijn meest basale technologie gebruikt om terug in de tijd te reizen en net te doen alsof hij een superheld is.

"Je moet het zien als een superhelden na-aap syndroom." vertelt Gunn aan verslaggevers. Het zal echt meer over de diepgang van het personage gaan en compleet anders dan wat de kijkers al hebben gezien. Gunn is momenteel in gesprek met een acteur om de rol te vervullen maar laat verder weinig over los over wie hij spreekt.

Wanneer de nieuwe serie over Booster Gold is te zien is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen