'Grey’s Anatomy' ziet in seizoen 20 bekende namen terugkeren

De ziekenhuisserie gaat haar twintigste seizoen in, met de terugkeer van bekenden in het verschiet.

Valeria Milić, 21-05-2023 13:57

Voorlopig is het einde van Grey's Anatomy nog niet in zicht. Ondanks het vertrek van de hoofdpersoon Meredith Grey (Ellen Pompeo) en de komst van vele nieuwe gezichten, mogen we waarschijnlijk ook oude bekenden verwelkomen.
Het twintigste seizoen gaat er komen, en de nieuwste castleden zijn positief ontvangen door het publiek. Pompeo zal de voice-over blijven verzorgen en blijft betrokken als producent.

Paradepaardje

Deadline bericht dat Pompeo er voor openstaat om in de toekomst gastoptredens te verzorgen in de serie, ook al zijn daar momenteel geen officiële plannen voor.

Verder lopen de contracten van de nodige vaste spelers af, zoals Kevin McKidd (Owen), Kim Raver (Teddy), Camilla Luddington (Jo) en Caterina Scorsone (Amelia). Aangezien Grey's Anatomy nog steeds een paradepaardje is voor zender ABC is er een realistische kans dat er nieuwe contracten gaan komen voor deze vaste gezichten.

Meredith zullen we terugzien in de laatste aflevering van seizoen 19, die binnenkort ook in Nederland uitgezonden gaat worden.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.
Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, James Pickens, Chandra Wilson, Kevin McKidd, Kelly McCreary, ER Fightmaster, Caterina Scorsone

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix