Onverwachte twist: 'Citadel'-aflevering 5 onhult Nadia's geheim

Aflevering 5 laat een bommetje vallen dat de verhouding tussen Mason en Nadia drastisch wijzigt.

Valeria Milić, 21-05-2023 15:16

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Sinds het begin van de succesvolle Prime Video-serie Citadel werd erop gehint dat Nadia (Priyanka Chopra Jonas) een mol zou kunnen zijn. De agente zou hiermee verantwoordelijk zijn voor de verwoesting van Citadel als dit echt het geval blijkt.
In eerste instantie werd Mason (Richard Madden) neergezet als iemand die niet verdacht was. Waar Mason's karakter onaangenamer bleek dan de kijker kon vermoeden, bleek Nadia's geheim van een totaal ander kaliber.

Wissen geheugen

Nadia heeft destijds een kind gekregen met Mason. Destijds vertrok zij naar Valencia om bij pastoor Rahi (Paul Bazely) het kind te krijgen. Nadat zowel haar eigen geheugen als dat van Mason gewist werd, was het logischerwijs niet meer mogelijk om hem van zijn vaderschap op de hoogte te stellen.

Aangezien Dahlia (Lesley Manville) het tweetal chanteert door hun dochter te gijzelen, wordt de seizoensfinale een spannende. Van politieke belangen wordt de gedwongen missie om Dahlia te helpen nu een zeer persoonlijke. Tevens wordt hiermee een basis gelegd voor een ongetwijfeld spannend tweede seizoen.

Je kunt Citadel streamen op Prime Video.
Lees meer over: Citadel, Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in