search
'Dr. Stone' breidt zich uit: maak kennis met de machtige nieuwe personages
Series / Nieuws

'Dr. Stone' breidt zich uit: maak kennis met de machtige nieuwe personages

Deze drie nieuwe personages zijn misschien wel de sterkste krijgers in de franchise.

Het universum van The Stone World blijft zich uitbreiden terwijl Senku nieuwe landen verkent. Het zijn echt niet alleen landen die toegevoegd worden aan de groeiende franchise, maar ook een paar nieuwe personages.

De focus blijft op Treasure Island, maar er zijn wel drie nieuwe personages bevestigd die zich aansluiten bij de anime-adaptatie. Zij zullen zeker voor nieuwe en grote verrassingen zorgen die niemand aan zal zien komen.

Misschien kunnen zij helpen met het mysterie van de serie. De grote vraag blijft namelijk wie of wat de gehele mensheid in individuele stenen gevangenissen heeft gestopt voor de laatste duizenden jaren.

Nieuwe personages


Het eerste nieuwe personage is de snode Ibara (Yutake Aoyama). Aoyama is vooral bekend van de adaptatie van Fire Force. Een ander nieuw personage is de gepantserde Moz. Hij wordt gespeeld door Is It Wrong To Pick Up Girls In a Dungeon?-acteur Kazuyuki Okitsu.

De laatste acteur die de cast zal versterken is Kaede Hondo van BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, so I'll Max Out My Defense. Hij speelt de sterkste krijger van het trio, Kirisame.

Bekijk hieronder de trailer en stream Dr. Stone op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen