Fans van 'Buffy the Vampire Slayer' vieren 20-jarig jubileum sinds de laatste aflevering

Het is al 20 jaar geleden dat er een einde kwam aan 'Buffy the Vampire Slayer'.

Nina Beerendonk, 22-05-2023 06:39

20 mei 2003 was een enorm belangrijk moment in de televisiegeschiedenis, vooral voor fans van Buffy the Vampire Slayer. Op die datum werd namelijk de laatste aflevering van de serie uitgebracht. Fans vieren nu, 20 jaar later, het jubileum van deze aflevering.
Gisteren was het de 20e verjaardag van "Chosen", de allerlaatste aflevering van Buffy the Vampire Slayer. De serie liep van 1997 tot 2003, voor zeven seizoenen lang. In de laatste aflevering zagen we hoe Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar) vocht tegen The First en hoe ze Sunnydale's Hellmouth voor eens en voor altijd verwoestte.

Tweets over het jubileum

Ter ere van het jubileum hebben veel mensen Twitter gebruikt om de serie te vieren en de laatste aflevering te eren. Nicholas Brendon, die Xander Harris speelde gedurende alle zeven seizoenen van de serie, plaatste ook een aantal berichten over de seriefinale. Je kunt zijn serie met tweets hieronder bekijken:Fans deelden op Twitter vooral hoe goed ze het einde nog steeds vinden en hoe de serie hun leven veranderde:

Alle zeven seizoenen van Buffy the Vampire Slayer zijn te zien op Disney+.
Lees meer over: Buffy, Buffy the Vampire Slayer, Sarah Michelle Gellar, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie