search
The CW zonder superhelden: is dit het einde van een tijdperk?
Series / Nieuws

The CW zonder superhelden: is dit het einde van een tijdperk?

"Hoezeer we ook van deze shows gehouden hebben, ze hebben hun tijd gehad"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jarenlang was het netwerk The CW dé plaats voor superhelden. Na zoveel jaar lijkt het bedrijf nu toch een andere kant op te willen gaan.Een andere kant


De CW staat bekend om zijn uitgebreide aanbod aan superheldenseries, variërend van Arrow en The Flash tot Supergirl en Legends of Tomorrow.

Nextstar, eigenaar van netwerk, wil een andere richting op. Huidige Entertainment president Brad Schwartz heeft dit erover te zeggen:"De superheldenseries zijn lange tijd publiekstrekkers geweest, maar de industrie is razendsnel aan het veranderen en daar moeten we in meegaan."

"Hoezeer we ook van deze shows gehouden hebben, ze hebben hun tijd gehad," zegt Schwartz.De toekomst van de superhelden


Schwartz heeft het ook over de kosten. Het nieuwe model voor de CW is erop gericht dat het zoveel mogelijk geld binnenbrengt, maar de kosten van de shows laag houdt.

Een van de goedkoopste series ooit voor het netwerk is Gotham Knights. Daar tegenover staat Superman & Lois, die vijf miljoen dollar per aflevering kost.Beslissing


Ten tijde van dit bericht is er nog geen beslissing genomen over welke show vernieuwd zal worden.

Langzaam valt het doek voor het Arrowverse nu The Flash bijna is afgelopen en de toekomst voor Gotham Knights en Superman en Lois nog onzeker is.De finale van The Flash zal op 24 mei te zien zijn. De aflevering is dan op 26 mei op Netflix te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen