search
Netflix komt deze week met 11 nieuwe series waaronder het gloednieuwe 'FUBAR'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series waaronder het gloednieuwe 'FUBAR'

Het is op Netflix deze week tijd voor veel reality en ook het debuut van Arnold Schwarzenegger in een serie.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

MerPeople (seizoen 1)Verschijnt op: 23 mei
Genre: Documentaire
Kijk op Netflix

Synopsis: Welkom in de grillige wereld van professionele zeemeermannen, waar de passie van mensen voor het zwemmen in vinnen is uitgegroeid tot een miljardenindustrie.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 9)Verschijnt op: 25 mei
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

FUBAR (seizoen 1)Verschijnt op: 25 mei
Genre: Actie / Avontuur / Thriller
Kijk op Netflix

Synopsis: Als vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel gezinsprobleem.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

22 mei: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 19) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

23 mei: Love Village (seizoen 1 - aflevering 13-15) - Reality-TV / Romantiek - Zestien vrijgezellen verhuizen naar een huis in de bergen om te zien of de liefde regeert in een rustige en idyllische omgeving.

24 mei: Doctor Cha (seizoen 1 - aflevering 3) - Drama - Twintig jaar nadat ze de medische wereld achter zich heeft gelaten, keert een huisvrouw terug in het vak. Ze moet haar draai zien te vinden in een baan vol verrassingen.

24 mei: Nouevelle école (seizoen 2 - aflevering 5-7) - Muziek / Reality-TV - Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.

24 & 25 mei: The Good Bad Mother (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Komedie / Criminaliteit / Drama - Een ambitieuze aanklager houdt na een tragisch ongeval het mentale vermogen van een kind over, waardoor hij en zijn moeder moeten proberen hun relatie te herstellen.

24 mei: The Ultimatum: Queer Love (seizoen 1 - aflevering 1-4) - Reality-TV - Vrouwelijke en non-binaire stellen worden acht weken lang gevolgd terwijl ze zich moeten opmaken voor een ultimatum: de ene persoon is klaar om in het huwelijksbootje te stappen, de andere niet.

26 mei: The American Barbecue Showdown (seizoen 2) - Reality-TV - 'American Barbecue Showdown' volgt deelnemers die concurreren voor de titel van American Barbecue Champion. De serie wordt gehost door Rutledge Wood en Lyric Lewis.

26 mei: Rabo de Peixe (seizoen 1) - Aktie / Thriller - Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen