search
Deze week weer een sensationeel aanbod aan films bij de diensten
Films / Nieuws

Deze week weer een sensationeel aanbod aan films bij de diensten

Netflix, HBO Max, Videoland en Disney+ voegen weer een aantal mooie films toe aan hun aanbod deze week.

Vanaf deze week zien we films in diverse genres toegevoegd worden aan het aanbod van de verschillende streamers. Oorlogfilms, horrors, thrillers en superhelden komen allemaal nieuw voorbij.

Netflix


Deze week voegt Netflix de volgende drie films toe aan hun aanbod.

Vanaf woensdag 24 mei kan je Hard Feelings streamen bij de dienst. In deze Duitse film volgen we twee beste vrienden op een middelbare school. We krijgen meer te zien over de omgang met elkaar en hun gênante nieuwe behoeften.

Vanaf vrijdag 26 mei pakt Netflix uit met de oorlogsfilm Blood & Gold. Stream de film hier.

De film gaat over de deserteur Heinrich. Hij is op weg naar zijn dochter als hij wordt tegengehouden door de SS. Wanneer ze hem achterlaten, al hangend aan een boom, wordt hij op het laatste moment gered door boerin Elsa.

Samen gaan ze de strijd aan met hun gemeenschappelijke vijand voor gerechtigheid en hun gezinnen. Een explosieve zoektocht naar een Joodse goudschat begint en brengt vele geheimen aan het licht.
Vanaf vrijdag 26 mei kan je ook bij Netflix de film Tin & Tina streamen. In deze horrorfilm van Spaanse komaf volgen we een stel die een tweeling adopteert uit een klooster. De obsessie met religie verstoord het nieuwe gezin sneller dan ze dachten.

HBO Max


Op dinsdag 23 mei stream je bij HBO Max Shazam! Fury of the Gods.

Shazam en zijn bondgenoten raken verwikkeld in een strijd om hun superkrachten, hun leven en het lot van de wereld wanneer een wraakzuchtig trio oude godinnen op aarde arriveert. Zij zijn op zoek naar een magische kracht die lang geleden van hun gestolen is.Disney+


Bij Disney+ stream je vanaf woensdag 24 mei Empire of Light.

Een manager van een bioscoop aan zee, die kampt met haar geestelijke gezondheid, gaat in de jaren tachtig een relatie aan met een nieuwe medewerkster aan de zuidkust van Engeland.Videoland


Vanaf maandag 22 mei zie je Peppermint bij de streamer.

Wanneer haar echtgenoot en dochter neergeschoten worden en Riley uit haar coma ontwaakt, traint ze jarenlang om zich te kunnen wreken op de daders. Na vijf jaar zet ze haar wraakplan om in actie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen