Trailer laatste aflevering 'Succession': Wordt het einde net zo spectaculair als gehoopt?

Trailer laatste aflevering 'Succession'

Er komt na vier seizoenen een einde aan de hitserie 'Succession'.

Nina Beerendonk, 23-05-2023 08:32

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Volgende week maandag is het zover: de allerlaatste aflevering van Succession is dan te streamen op HBO Max. De trailer van seriefinale geeft alvast een voorproefje van wat voor einde we kunnen verwachten.
De allerlaatste aflevering van de serie heeft de titel 'With Open Eyes'. De vorige aflevering nam een van de meest heftige wendingen tot nu toe. Roman wist de presidentsverkiezing de kant van de extreemrechtse kandidaat Jeryd Mencken op te manoeuvreren, die belooft de GoJo-deal te blokkeren als hij wordt gekozen.

Hoogtepunt

De laatste trailer van de serie geeft ons een blik op de rol die iedere Roy zal spelen nu de GoJo-deal opdoemt. De finale van Succession zal dienen als het hoogtepunt van de Waystar-GoJo-verkoop die het laatste seizoen heeft gedomineerd. Aangezien de toekomst van het familiebedrijf op het spel staat, is het moeilijk om te raden wie uiteindelijk als winnaar uit de bus komt.

De speelduur van de finale is 90 minuten, dus de serie heeft voldoende tijd om iedere verhaallijn zorgvuldig af te ronden. De nalatenschap van een serie wordt vaak bepaald door de kwaliteit van de finale, dus er ligt veel druk op de aflevering van volgende week.

De laatste aflevering van Succession is volgende week maandag te zien op HBO Max. Bekijk de trailer hieronder.

Lees meer over: Succession, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen, Sarah Snook, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix