search
Deze superheldenfilm stream je nu bij HBO Max
Films / Nieuws

Deze superheldenfilm stream je nu bij HBO Max

Na het eerste deel 'Shazam!' is het nu ook mogelijk om het tweede deel van de superheldenfilm te streamen bij HBO Max.

Vanaf dinsdag 23 mei stream je de film Shazam! The Fury of the Gods bij HBO Max. Ondanks kritiek vinden anderen het zeker waard om de film te gaan kijken.

Wraak


Drie oude godinnen, de Dochters van Atlas, komen naar aarde omdat ze hun gestolen magie terug willen en ze zijn uit op wraak.

Voor Billy Batson en zijn bondgenoten is het de taak om hun superkrachten, hun levens en het lot van de wereld te verdedigen.

Kritiek maar redelijke scores


De film heeft een hoop kritiek de laatste maanden te voortduren gehad. Critici zijn niet mals geweest bij het beoordelen van de film. Nu zien we dat de film op IMDb een 6.0/10 scoort.

Op Rotten Tomatoes pakt de film onder de eerder genoemde critici maar 48%. Het publiek scoort de film wel een dikke 86%.

"Shazam van Zachary Levi is een heel leuk personage en het is jammer dat ze het juiste gebruik voor hem niet kunnen vinden."

"Enkele verbijsterende beslissingen die hier zijn genomen, maar over het algemeen is Shazam 2 vooral een leuke tijd met een behoorlijke hoeveelheid hart."

Achter de film


De film is geregisseerd door David F. Sanberg, het eerste deel Shazam! heeft hij ook geregisseerd.

In de film zien we aardig wat mensen terugkomen zoals Zachary Levi, Asher Angel en Jack Dylan Grazer. De cast is verder uitgebreid met onder meer Helen Mirren en Lucy Liu.

HBO Max


De film is vanaf dinsdag 23 mei te streamen bij de dienst.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen