search
Van misdaad tot piraterij: Drie geweldige Johnny Depp-films om nu te bekijken
Films / Nieuws

Van misdaad tot piraterij: Drie geweldige Johnny Depp-films om nu te bekijken

Depp is onvoorspelbaar en humoristisch in dit eerste deel, dat meer dan 600 miljoen dollar opbracht.

Johnny Depp heeft het naar eigen zeggen even gezien met Hollywood, maar we kunnen gelukkig nog volop genieten van zijn beste films. Hieronder zetten we er drie voor je op een rijtje.

Blow


George Jung (Depp) dealt eerst marihuana. Na enige tijd in de gevangenis te hebben doorgebracht weet hij alles over cocaïne. Eenmaal buiten en een gesprek met niemand minder dan Pablo Escobar later ligt ook deze markt voor hem voor het grijpen. Ook met Penelope Cruz



The Tourist


Een Amerikaanse toerist (Depp) zoekt troost voor zijn gebroken hart in Italië. Helaas voor hem loopt hij een bloedmooie Interpol-agente (Angelina Jolie) tegen het lijf die zich anders voordoet dan ze is.



Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl


De eerste kennismaking met Captain Jack Sparrow en tevens de beste film van de vijf. Depp is onvoorspelbaar en humoristisch in dit eerste deel, dat meer dan 600 miljoen dollar opbracht.



Streamingdiensten


Benieuwd waar je deze topfilms kan kijken? Blow is te zien via HBO Max. The Tourist is te bekijken via Netflix en alle vijf de Pirates-delen zijn te zien via Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen