search
Netflix strikt Arnold Schwarzenegger als nieuwe CAO voor grootse productie
Series / Nieuws

Netflix strikt Arnold Schwarzenegger als nieuwe CAO voor grootse productie

Bij een grote nieuwe productie met Schwarzenegger hoort een uitgebreide marketingcampagne.

Over een aantal dagen is het debuut te zien van actieheld Arnold Schwarzenegger in een serie. In het nieuwe FUBAR speelt hij voormalig CIA-agent Luke Brunner. In aanloop naar de serie heeft Netflix hem een nieuwe positie binnen de organisatie aangeboden.

Want Netflix houdt het niet alleen met FUBAR bij actie en spanning. Er is steeds meer te ontdekken op Netflix als het om actie aankomt en daarom wordt Schwarzenegger nu ingesteld als Chief Action Officer (CAO). Zijn aankondiging ging gepaard met een ludiek filmpje uit de nieuwe marketingcampagne omtrent Schwarzenegger.

Arnie moet alles in goede banen leiden


In het nieuwe filmpje is te zien dat Schwarzenegger rond de klok werkt om alle kijkers de grootste actiefilms en -series ter wereld te brengen. Zo komen titels als Extraction 2, The Witcher, Heart of Stone, The Night Agent en zijn eigen FUBAR voorbij.

Arnold is back


In het nieuwe FUBAR is Schwarzenegger een CIA-agent die op het punt staat om met pensioen te gaan als hij op een familiegeheim stuit. Noodgedwongen gaat hij weer aan de slag voor één laatste klus en raakt ondergedompeld in familieperikelen, een wereldwijd netwerk van spionnen, veel actie en boordevol humor.

Kijk hieronder naar de aankondiging van Schwarzenegger's nieuwe positie. Stream vanaf 25 mei alle afleveringen van FUBAR op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen