search
Wordt dit onverwachte 'Stranger Things'-personage degene die Vecna verslaat?
Series / Nieuws

Wordt dit onverwachte 'Stranger Things'-personage degene die Vecna verslaat?

Maakt het personage Eight na twee seizoenen weer een comeback in 'Stranger Things'?

Fans van Stranger Things hebben moeite om zo lang te moeten wachten voordat seizoen 5 eindelijk te zien is. Nu de schrijversstakingen ook nog voor extra voor vertraging zorgen, worden de opvallendste theorieën bedacht over het laatste seizoen.

Stranger Things-fans staan erom bekend te komen met de gekste theorieën, maar deze kan zelfs de hersenen van een wiskundige beschadigen. In zijn vier seizoenen heeft de serie veel plotpunten en personages opgezet die in de toekomst tot nieuwe richtingen en verrassingen zouden kunnen leiden, waar deze theorie volledig induikt.

Eight komt terug


Redditor HarmlessLiger gelooft dat Eleven Vecna niet zal kunnen verslaan. In plaats daarvan zal haar zus Eight (ook bekend als Kali), die slechts in één aflevering van seizoen 2 verscheen, voor altijd afrekenen met de schurk.

Volgens de Redditor zit er een verwijzing hiernaar in de eerste aflevering van seizoen 4. Aan het einde van de aflevering zit een filmpje waarin beelden van een basketbalwedstrijd worden afgewisseld met een D&D-gevecht. Toen Eddie het Vecna-figuur op het bord zette, moest Dustin een 20 gooien om te winnen, maar de worp was... Elf.

Code gekraakt?


Tegelijkertijd verloor de school van Hawkins een wedstrijd in de laatste minuten van een sportoernooi. Het viel de Redditor op dat Lucas een trui droeg met daarop het nummer Acht. Dus volgens de theorie betekent dit dat wanneer El verliest van Vecna, Kali het probleem zal gaan oplossen.

Het zou toeval kunnen zijn, hoewel het ook goed kan dat de Duffer Brothers opzettelijk zo'n aanwijzing hebben achtergelaten voor degenen die de geheime code konden kraken.

Stranger Things is te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen