search
Enge en onbekende horrorserie krijgt goedkeuring van 'It'-schrijver Stephen King
Series / Nieuws

Enge en onbekende horrorserie krijgt goedkeuring van 'It'-schrijver Stephen King

De bekende horrorschrijver Stephen King is fan van onbekende horrorserie From.

Horrorfans waren al enthousiast over From, een horrorserie die nog niet bij iedereen bekend is. Hier gaat nu misschien wel verandering in komen, aangezien It-schrijver Stephen King zijn goedkeuring heeft gegeven voor de serie.

De serie spreekt nog geen groot publiek aan, maar iedereen die het waagt de serie te kijken heeft niets anders dan positieve punten. Het is dan ook geen toeval dat de serie een publieksscore heeft van 85 procent op Rotten Tomatoes.

Het eerste seizoen is vorig jaar al uitgekomen en zette zowel de kijkers als de personages op scherp. From gaf het hele seizoen geen duidelijke antwoorden op brandende vragen, waardoor de serie megaspannend bleef.Goedkeuring van de beste horrorschrijver


Stephen King is geen vreemde als het gaat om horror en bovennatuurlijke verhalen. Hij schreef namelijk de klassiekers It, Carrie en The Shining.

Nadat King drie afleveringen had gezien, gaf hij zijn steun aan de schrijvers voor het verrassende uitgangspunt van de serie. Ook gaf hij een paar theorieën over het vervolg van het seizoen. Het is dus veilig om te zeggen dat King een groot fan is!

Bekijk hieronder de tweet en stream From op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen