search
Humberto Tan op zoek naar de waarheid achter illegale jaguarjacht in Videoland Original
Series / Nieuws

Humberto Tan op zoek naar de waarheid achter illegale jaguarjacht in Videoland Original

De presentator vertrekt naar Suriname om de mooie én foute kanten van de jungle te tonen.

In juni komt er een unieke Videoland Original uit over een onderbelicht aspect van Suriname: de prachtige natuur en de dieren die erin vertoeven. Ook een minder mooie kant hiervan komt in De Jacht op de Jaguar aan bod. Zoals de naam verraadt is namelijk er ook veel sprake van stroperij.

Presentator Humberto Tan was voor de opnames in Suriname, waar hij ook oorspronkelijk geboren is. Voor de documentaire trekt hij de jungle in om de natuur te filmen en, net als veel jagers, de jaguar te vinden. Zijn zoektocht naar de koning van de jungle krijgt zo een wrang smaakje.

Inhoud


In de Videoland Original gaat Tan aan de ene kant op 'jacht' naar het beste plaatje van het majestueuze beestje, terwijl hij aan de andere kant de foute handel in dieren zoals jaguars aan de kaak stelt.

Verwacht dus zeker mooie opnames van een prachtig natuurgebied, gecombineerd met een belangrijk verhaal over het behoud van natuurgebieden en de plek van exotische dieren daarbinnen.

Release


De Jacht op de Jaguar is vanaf 21 juni te streamen bij Videoland. Eerder sprak Humberto Tan al met omroep ATV-Networks in Suriname over de nieuwe documentaire. Bekijk hier vast de video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen