search
De Arrowverse komt nu echt tot een einde: spin-off bruut gecanceld
Series / Featured

De Arrowverse komt nu echt tot een einde: spin-off bruut gecanceld

De Arrowverse spin-off over John Diggle lag al een tijdje op de planken, maar het ziet er naar uit dat de serie in de prullenbak is belandt.

De voorbereidingen voor de Arrowverse spin-off gebaseerd op John Diggle begonnen al in januari 2022, maar The CW heeft nu ruim een jaar later officieel de stekker uit Justice U getrokken.

Ondanks dat The CW langzamerhand een einde probeert te maken aan alle superheldenseries, stond de spin-off Justice U al een tijdje op de planning.

David Ramsey zou terugkeren voor zijn rol als John Diggle, en we zouden zijn leven volgen jaren nadat hij zij aan zij had gevochten met andere superhelden. De kans lijkt nu echter heel groot dat Justice U nooit het daglicht gaat zien.

Golf aan cancelling


The CW heeft recent tijdens de TV Upfronts updates gegeven over verschillende projecten waar ze mee bezig waren. Brad Schwartz, de President of Entertainment van CW, heeft toen bevestigd dat Justice U samen met een paar andere series officieel zijn geannuleerd.Is er nog hoop?


Het is tot nu toe nog niet bekend of de spin-off door een ander platform wordt overgenomen, maar Schwartz heeft wel laten weten dat andere studio's de mogelijkheid hebben om de series over te nemen en deze verder te ontwikkelen of te verkopen.

"We hebben die projecten al teruggeven aan de studio's, zodat ze vrij zijn om ze verder te ontwikkelen en eventueel aan andere partijen te verkopen," aldus Schwartz.

Waarschijnlijk niet


Het is echter onwaarschijnlijk dat iemand anders de spin-off zal oppikken, omdat het Arrowverse tijdperk nu langzaam maar zeker tot een einde komt.

Kan je toch geen genoeg krijgen van John Diggle, stream dan alle seizoenen van Arrow op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen