search
Deepfake: Wat als 'Seinfeld' was gemaakt door Quentin Tarantino?
Series / Video/clip/featurette

Deepfake: Wat als 'Seinfeld' was gemaakt door Quentin Tarantino?

Deze deepfake mixt op hilarische wijze 'Pulp Fiction' en 'Seinfeld'.

Deepfake video's met daadwerkelijke mensen zijn de laatste tijd razend popular, maar ook deepfakes met personages uit oude sitcoms en filmklassiekers vinden hun weg het internet op. Het YouTube-kanaal DesiFakes beantwoordt nu met de nieuwe technologie een brandende vraag: hoe zou Seinfeld eruit zien als Tarantino-film?

In de video van DesiFakes zien we Jerry Seinfeld, die in een iconische scène is geplaatst uit de cultfilm Pulp Fiction van Quentin Tarantino. De humor van Seinfeld blijft gelukkig overeind staan, maar wel in combinatie met het karakteristieke geweld van de beroemde regisseur.

Deepfake


Voor deepfake technologie zijn verontrustende toepassingen. Zo kunnen de gezichten van politici of bekende personen in foto's en video's op andere lichamen worden 'geplakt', wat een grote aanleiding kan vormen voor 'fake news'.



Gelukkig gebruikt DesiFakes het voor een meer vermakelijk doeleinde. De oorspronkelijke acteur, Alexis Arquette, vertoonde al een opvallende gelijkenis met de komiek, en waarschijnlijk zijn de meesten het erover eens dat Jerry het wel grappiger deed.

Video


Bekijk de YouTube-video in kwestie hieronder.



Toe aan meer Jerry die over de rooie gaat? Seinfeld zie je nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen