Ingrijpende keuze voor 'The Witcher' wordt met veel emotie verdedigd

De gehate keuze om Liam Hemsworth te casten als de nieuwe Witcher wordt met passie verdedigd door de showrunner.

Adrienne Koolen, 24-05-2023 10:31

Tot de schrik van veel fans verliet Henry Cavill begin dit jaar The Witcher door meningsverschillen over het creatieve proces. Er werd toen besloten om Geralt te recasten en nu zal Liam Hemsworth de rol op zich nemen.
Er is nooit een officiële verklaring gegeven voor waarom Cavill de serie verliet. Wel wordt er gezegd dat het zijn beslissing was om weg te gaan, omdat de schrijvers te ver afdwaalden van het bronmateriaal.

Niet iedereen snapt de beslissing om Geralt te recasten, maar The Witcher-showrunner Lauren Smidt Hissrich staat achter de beslissing.

Te veel verhalen

Hissrich legde onlangs in een interview met Total Film uit dat er nog heel veel verhalen te vertellen zijn. De rest van de cast en de crew wilde graag deze verhalen nog vertellen en daarom besloten ze door te gaan met een andere acteur.

Lees hieronder haar quote: "We hadden de keuze om Geralt te laten vertrekken en de serie te beëindigen. Dat is niet iets dat we bereid waren te doen. Er zijn gewoon te veel verhalen om te vertellen. Als we Geralt zouden vervangen door een andere Witcher, zouden we volledig weggaan van de boeken, en ik denk niet dat dat is wat iemand wilde."

Bekijk hieronder de trailer voor seizoen 3 en stream The Witcher op Netflix.

Lees meer over: The Witcher, Blood Origin, Eile, Fjall, Geralt, Ciri, Liam Hemsworth, Henry Cavill, Lauren Smidt Hissrich

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix