search
Verklapt dit mogelijke lek de plot van 'The Witcher' seizoen 3?
Series / Nieuws

Verklapt dit mogelijke lek de plot van 'The Witcher' seizoen 3?

Een bijna magische verdwijning suggereert dat er iets is verklapt over het nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Naar aanloop van seizoen 3 van The Witcher viel Redanian Intelligence iets op. Eén bepaalde schurk bleek namelijk afgedrukt op de t-shirts van een merchandise-webshop.

Het betrof hier Urban Species, waar je t-shirts kon bestellen met hierop verschillende Nilfgaardianen. Temidden van de bekende figuren was hierop ook Vilgefortz van Roggeveen (Mahesh Jadu) te zien.

Niet volgens de boeken


Vilgefortz is al eerder te zien geweest, dit was naast de bekende Nilfgaardianen zoals zoals Cahir (Eamon Farren), Fringilla Vigo (Mimi Ndiweni) en keizer Emhyr var Emreis (Bart Edwards).

In het eerste seizoen vocht hij in de Slag bij Sodden Hill. De fans werden hier niet zo vrolijk van, aangezien het gevecht tussen Cahir en Vilgefortz eindigde met Cahir's overwinning. Hoewel Cahir een goede vechter is, vonden de kijkers het niet realistisch dat hij iemand van het kaliber van Vilgefortz zou kunnen verslaan. Deze laatste is in de boeken namelijk zowel een uitmuntende vechter als een meester van de magie.

De gewraakte 'spoiler-shirts' zijn inmiddels van de website gehaald, dus het is nog even afwachten of we Vilgefortz inderdaad gaan terugzien in het nieuwste seizoen.

Het eerste gedeelte van seizoen 3 van The Witcher start op 29 juni op Netflix. Het tweede gedeelte is vanaf 27 juli te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen