search
Henry Cavill geeft eerste details weg over 'The Witcher' seizoen 3
Series / Nieuws

Henry Cavill geeft eerste details weg over 'The Witcher' seizoen 3

Geralt en Ciri krijgen in het derde seizoen een verbindende reis voor de kiezen.

Fans zijn flink aan het opwarmen voor het derde seizoen van de Netflix-serie The Witcher, die over ongeveer een maand uit zal komen. Nu geeft acteur Henry Cavill enkele details weg over wat Geralt van Rivia te wachten staat.

Eerder dit jaar kwam het trieste nieuws naar buiten dat Henry Cavill de fantasyserie zal verlaten. Zijn vervanger is gevonden in Liam Hemsworrth. Het aankomende derde seizoen zal dus ook het laatste seizoen worden van Cavill als de beruchte monsterjager.

Interview


In een interview met Tudam vertelt Cavill meer over wat zijn personage te wachten staat in het derde seizoen: "Nu is er een echte dreiging. Het is echt; het is niet langer theoretisch, maar praktisch."



Nu Ciri in levensgevaar is geraakt tijdens het vorige seizoen, wordt het dus een serieuze taak om haar veilig te houden voor Geralt. Cavill voegde toe: "Het is heel, heel gevaarlijk. Ze lopen overal het hol van de leeuw binnen."

Vaderschap


Cavill vertelde verder dat zijn personage het vaderschap op zich neemt als 'een vis in het water'. Eerder in de serie was de sterke band tussen Ciri en Geralt al duidelijk, en die zal enkel beter worden. Cavill: "Het is heel mooi om te zien dat er onder dit cynische, bijtende, muurvaste karakter een heel liefdevolle kern zit."



Vanaf 29 juni zal het derde seizoen van The Witcher te streamen zijn bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen