search
Geweldig bericht over de populaire misdaadserie 'NCIS: Los Angeles'
Series / Nieuws

Geweldig bericht over de populaire misdaadserie 'NCIS: Los Angeles'

Het einde is in zicht, maar het is een ander soort afscheid dan gedacht.

De populaire spin-off van NCIS stopt op het hoogtepunt. Onlangs werd in de VS de laatste aflevering vertoond. De vraag is natuurlijk hoe de hoofdpersonen uiteindelijk terechtkomen.

Voor de fans is er geweldig nieuws: LL Cool J zet zijn rol als Sam Hanna namelijk voort in NCIS: Hawai'i. Voor Sam is er dus sprake van een nieuw begin.

Niet eenmalig


Eerder zagen we Hanna al op een andere locatie verschijnen, en dit was in de crossover-aflevering van de drie NCIS-series. Daarnaast maakte hij onlangs verrassend zijn opwachting in de slotaflevering van seizoen 2 van NCIS: Hawai'i.

Hier blijft het duidelijk niet bij. The Hollywood Reporter bericht over de aankondiging door de uitvoerend producenten van NCIS: Hawai'i: Matt Bosack, Jan Nash, en Christopher Silber geven aan dat Sam Hanna vanaf seizoen 3 in de andere spin-off te zien zal zijn. Hij zal hierin weliswaar een gastrol hebben, maar hij zal regelmatig te zien zijn.

Na 14 seizoenen wordt er weliswaar afscheid genomen van NCIS: Los Angeles, maar voorlopig nog niet van deze populaire hoofdpersoon.

Seizoen 1 tot en met 13 van NCIS: Los Angeles kun je zien op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen