Werd Galadriel verleid door Sauron in 'Rings of Power'?

Verleide Sauron Galadriel in 'Rings of Power'?

Actrice Morfydd Clark heeft haar eigen antwoord op de vraag.

Tom Veldman, 24-05-2023 17:33

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van Amazon's Rings of Power. In afwachting van het tweede seizoen wordt er door fans volop gespeculeerd over de vragen die het eerste seizoen openliet.
Zo is er de vraag of Galadriel zich in verleiding gebracht voelde om zich aan te sluiten bij de 'dark side' toen aan het eind van het seizoen Sauron onthuld werd. Naast de ideeën die fans erover hebben, heeft nu ook een van de castleden zich erover uitgelaten.

Morfydd Clark

Het gaat om niemand minder dan Morfydd Clark, die Galadriel vertolkt in de serie. Over de vraag of haar personage zich in verleiding gebracht voelde zegt ze in een interview met Collider het volgende.

''Ik weet het niet. Ergens wil ik het ook in het midden laten. Galadriel weet dat als zij zich aansluit bij het kwaad dat dingen dan catastrofaal misgaan. Ze heeft de gave in de toekomst te kunnen kijken, en ze vraagt zich denk ik wel af hoe ze zou zijn als kwaad persoon. En ze hebben zeker een klik omdat ze beiden erg machtig zijn, maar ik ben er niet zeker van dat ze zich in verleiding gebracht voelde door Sauron.''

Hoe het verder gaat met Sauron en Galadriel gaan we waarschijnlijk zien in 2024. De verwachting is dat het tweede seizoen van Rings of Power dan verschijnt. Tot dan is het eerste seizoen uiteraard wel nog te bekijken op Prime Video.
Lees meer over: Rings of Power, Galadriel, Sauron, Amazon Prime, Morfydd Clark

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix