search
Fans weten nu al dat 'House of the Dragon' een catastrofale fout gaat maken
Series / Nieuws

Fans weten nu al dat 'House of the Dragon' een catastrofale fout gaat maken

'House of the Dragon'-fans zijn het niet altijd eens met de casting van de serie...

Fans van House of the Dragon kunnen uiteraard niet wachten totdat het tweede seizoen van de serie uitkomt. Toch is er iets wat hen dwars zit, namelijk de casting van de personages. Veel van hen zijn bang dat er hiermee een grote fout gemaakt zal worden.

House of the Dragon is gebaseerd op de boekenserie van George R.R. Martin. Heel veel personages in de serie zijn anders dan hoe zij in de boeken omschreven worden, dus wordt het voor fans steeds moeilijker om te raden hoe de volgende toevoegingen aan de cast eruit zullen zien. En of hun uiterlijk past bij het beeld dat de fans al in hun hoofd hebben.

Acteurs gepest


Het internet is nog niet vergeten hoe sommige fans de acteurs hebben behandeld die afweken van de ingebeelde versies van de personages in hun hoofd. Zowel Emma D'Arcy als Matt Smith, die nu worden geprezen voor hun geweldige performances als Rhaenyra en Daemon Targaryen, werden lang voor de première van seizoen 1 meedogenloos gepest.

Een casting beslissing die nog niet openbaar is gemaakt, is wie de rol van Cregan Stark zal spelen. Het personage is de boeklezers erg dierbaar, niet alleen vanwege de familie waartoe hij behoort, maar ook vanwege zijn rol als bondgenoot van Black en aanhanger van Rhaenyra.

Jonger


Het zit er echter dik in dat het personage er anders uit komt te zien dan in de boeken. Terwijl het boek Cregan Stark afbeeldt als een sterke oudere man met een baard, zal hij in de serie veel jonger zijn. Hij moet namelijk ongeveer even oud zijn als Rhaenyra, wiens actrice Emma D'Arcy momenteel 30 jaar oud is.

De schrijvers van House of The Dragon hebben al veel volwassen personages verjongd en jongere personages verouderd, dus het zou geen complete verrassing zijn. Fans moeten zich dus maar vast goed voorbereiden.

House of the Dragon is te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen