'Breaking Bad' naar de bioscoop

Bekijk de laatste acht aflevering bij Pathé op het witte doek.

Bram de Groot, 12-02-2014 09:38


Afgelopen jaar kwam er een einde aan AMC's Breaking Bad, één van de meest geliefde tv-series ooit. Deze maand verschijnt de complete serie op schijf en ter gelegenheid van dit moment worden de laatste acht afleveringen op het witte doek vertoond.

De bioscoopketen Pathé zal de Breaking Bad-marathon op zaterdag 15 februari vertonen in Pathé Tuschinski, Pathé Eindhoven, Pathé Schouwburgplein en Pathé Buitenhof. Om 10.00 uur openen de deuren en de laatste aflevering moet afgelopen zijn rond 17.30 uur. Kaarten kosten twee tientjes per stuk en zijn op de website van Pathé te bestellen.

In de laatste afleveringen zorgen Emmy Award-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul, als Walter White en Jesse Pinkman, voor een bloedig slot van Breaking Bad. Terwijl Walt en Jesse proberen de puinhopen van de meth-wereld achter zich te laten, en de bezeten DEA-agent Hank Schraders hen het vuur aan de schenen legt, mondt het avontuur uit in een ontknoping die niemand in Walts wereld onberoerd laat.

Bron: Persbericht

Lees meer over: marathon, breaking bad, tv, serie, personages, Bryan Cranston, Aaron Paul, walter white, Better Call Saul, saul goodman, jesse pinkman

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in