Trailer populaire komedieserie knipoogt naar de jaren 90

Trailer komedieserie knipoogt naar jaren 90

Deze heerlijk absurde komedieserie is terug, en wel luid en duidelijk.

Valeria Milić, 26-05-2023 07:52

Tim Robinson's I Think You Should Leave met zijn absurde sketches staat op het punt om te starten met het derde seizoen. Hierin zullen ongetwijfeld weer de nodige surrealistische taferelen voorbijkomen.
Robinson merkte dat hij bij het schrijven altijd uitkwam bij situaties die schijnbaar normaal begonnen, maar uitdraaiden op iets dat de nodige cringe opleverde. De trailer voor seizoen 3 heeft hierbij een jaren 90-sausje, inclusief de nepworstelaars uit die tijd.

Mix van stijlen

Er zijn de nodige hoorbare uitbarstingen met een flinke dosis 'geweld' zoals we dat kennen uit de actiefilms in de jaren 90. Ook lijken er typetjes rond te lopen die wel erg veel op de worstelaars lijken uit de pompeuze matches die toendertijd zo populair waren. Dit alles wordt aangevuld met een licht psychedelische vormgeving die juist weer doet denken aan de jaren 70.

Aangezien het alweer twee jaar geleden is dat het vorige seizoen eindigde, zitten de liefhebbers op het puntje van hun stoel. "Dit is een van de beste sketch shows aller tijden," aldus stevestryker.

Wil je weten of je hem daarin gelijk kunt geven of niet, seizoen 3 van I Think You Should Leave is vanaf 30 mei te zien op Netflix.Lees meer over: i think you should leave, tim robinson, jason schwartzmann, ayo adebiri

Populair nieuws

Laatste serienieuws