search
Dit gaat Grant Gustin het allermeeste missen aan 'The Flash'
Series / Interview

Dit gaat Grant Gustin het allermeeste missen aan 'The Flash'

'The Flash' heeft voor bijna 10 jaar gedraaid, maar alle acteurs zullen nu toch echt afscheid moeten gaan nemen van de serie...

De allerlaatste aflevering van The Flash staat voor de deur, en dat betekent dat Grant Gustin na bijna 10 jaar definitief afscheid moet gaan nemen van de serie en alles wat daarbij komt kijken.

Gustin kijkt nu terug op alle mooie momenten die hij heeft beleefd gedurende zijn negen seizoenen in de rol van Barry Allen. In een interview met Deadline laat de acteur weten wat hij het meest zal missen aan The Flash nu de serie tot een einde is gekomen.

Cast en Crew


Grant vertelt dat hij erg bedroefd is omdat hij niet meer kan samenwerken met de geweldige mensen uit de cast en crew, met wie hij in de loop der jaren een hechte band heeft opgebouwd. "Ik bedoel, de mensen zeker. Het voor de hand liggende en echte antwoord is de cast, de crew en de routine," vertelde Gustin.

Daarna zei hij nog: "Ik bedoel, het gaat om dingen die routine worden en waarvan je vergeet hoe bijzonder ze eigenlijk zijn. We zijn een familie geworden. We werden allemaal echt goed verzorgd. Je raakt gewoon in een ritme met alles en dat is gewoon het ritme van het werk en de mensen waarmee ik mocht werken."



Iconische rode pak


Daarnaast gaat hij ook het iconische rode pak van Barry Allen missen, waaraan hij de afgelopen jaren enorm gehecht is geraakt. Ondanks dat elke versie van het pak wel een paar uitdagingen met zich meebracht, heeft Gustin altijd geprobeerd om de toewijding die in het kostuum gestoken is te waarderen.

"Ik wist toen het seizoen ten einde liep dat het een bitterzoet moment zou zijn wanneer ik het voor de laatste keer uitdeed. Ik krijg de kans niet meer om op een straathoek in het centrum van Vancouver te staan, gekleed in het pak, tijdens een nachtopname om mensen helemaal gek te zien worden omdat ze The Flash zien," aldus Gustin.



Stream de finale van The Flash op Netflix vanaf 26 mei.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen