Omstreden 'The Idol' belemmert voortgang seizoen 3 van de hitserie 'Euphoria'

'The Idol' eist de nodige aandacht waardoor de makers niet voldoende toekomen aan 'Euphoria'.

Valeria Milić, 28-05-2023 09:52

Seizoen 2 van Euphoria eindigde in februari 2022 en er lijkt weinig schot in de zaak te zitten. Niet alleen zijn de opnames nog niet begonnen, het schrijven zelf schiet niet op.
In een interview met Deadline gaf het hoofd Drama, Francesca Orsi, wat meer openheid van zaken aangaande. Maker Sam Levinson moest namelijk de nodige ballen in de lucht houden.

Meerdere grote projecten

De schrijver en regisseur had zoals bekend zijn handen vol aan The Idol, een serie waar meer werk in ging zitten dan men in eerste instantie dacht. Orsi: "We begonnen met schrijven [voor 'Euphoria'] tijdens de post-productie van 'The Idol'. De start van het derde seizoen hangt mede af van Sam [Levinson]. Op dit moment doet hij mee aan de schrijversstaking en daarnaast is hij bezig met het promoten van 'The Idol'".

Doordat deze twee grote projecten naast elkaar liepen, is het momenteel dus niet helder wanneer Levinson zijn pijlen weer gaat richten op Euphoria. Orsi gaf aan dat het derde seizoen in het ideale geval in 2025 te zien zou zijn, drie jaar na het slot van seizoen 2.

Uit het oog, uit het hart

Wellicht helpt het dat de hoofdrolspelers Zendaya en Sidney Sweeney voorlopig volop in de belangstelling staan. Zendaya heeft deel 2 van Dune voor de boeg, en Sweeney is bezig met een nieuwe film in de Hunger Games-franchise. Beide actrices zullen ongetwijfeld de aandacht blijven vestigen op Euphoria en op die manier voorkomen dat uit het oog ook daadwerkelijk uitdraait op uit het hart.

Kijk Euphoria op HBO Max.

Lees meer over: euphoria, the idol, sam levinson, zendaya

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie