search
Grootse plannen Spyverse: eerste foto en titel spin-off van 'Citadel' onthuld van Prime Video
Series / Foto's

Grootse plannen Spyverse: eerste foto en titel spin-off van 'Citadel' onthuld van Prime Video

Prime Video heeft grootse plannen voor het Spyverse, en heeft de eerste spin-off onthuld.

Prime Video heeft bericht dat Citadel op de tweede plaats staat qua internationaal publiek. Waar het streaming platform al eerder berichtte dat zij meerdere series gaan filmen in het Spyverse, wordt dit nu concreter gemaakt.

De nieuwste spin-off werd Citadel: Diana gefilmd in Italië en de opnames werden eerder dit jaar afgerond. De eerste foto van het hoofdpersonage is daarnaast vrijgegeven.

Internationaal gevestigd


Deze foto kun je onderaan bekijken. Het betreft hoofdrolspeelster Matilda De Angelis. Eerder speelde zij al te zien in de succesvolle Italiaanse miniserie The Law According to Lidia Poët, die ook op Netflix te bekijken is.

Hoewel tot dusver nog niets over de plot bekend is, was al wel duidelijk dat het Spyverse diverse internationale 'vestigingen' van Citadel voor de camera gaat brengen. De Italiaanse versie komt zo te zien als eerste aan de beurt.

Citadel: Diana wordt geregisseerd door Arnaldo Catinari, tevens zal de Nederlandse Thekla Reuten (Bella Bettien, Warrior Nun) een rol vertolken in de serie.

Je kunt Citadel streamen op Prime Video.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen