Maker Sam Levinson heeft grootste plannen voor 'Euphoria' seizoen 3

Sam Levinson wil zichzelf uitdagen voor het derde seizoen en daarvoor moeten de personages een stukje ouder zijn.

Adrienne Koolen, 07-04-2023 18:01

De kostuumontwerpen van Euphoria heeft hele belangrijke informatie over seizoen 3 gegeven. Niet alleen zag niemand dit aankomen, ook de informatie zelf is heel anders dan iedereen had verwacht.
Het einde van seizoen 2 liet ruimte voor een tijdsprong. Er zijn dan ook heel veel gerechten theorieën geweest over hoeveel maanden of jaren dat nou precies zou zijn.

Een tijdsprong zou aan de ene kant heel veel mogelijkheden bieden, maar aan de andere kant zou het ook voor veel vragen zorgen. Wat gaat er bijvoorbeeld met Fez en Ash gebeuren?

Een hele grote tijdsprong

In een interview met Vogue vertelde kostuumontwerper Heidi Bivens dat er een tijdsprong van 5 jaar zal komen. Wel moet ze het script nog lezen, dus helemaal zeker is ze niet. Wel hoorde ze dat er druk wordt gesproken over een grote tijdsprong, zodat de personages niet meer op de middelbare school zitten.

Lees hieronder haar volledige quote:
"Ik zal er alles aan doen om het derde seizoen succesvol te maken. Ik ben erg opgewonden om de scripts te lezen. Er wordt gezegd dat het ongeveer vijf jaar in de toekomst zal zijn en dat ze niet meer op de middelbare school zitten. Dorothy is niet meer in Kansas. Ik bedoel, het zou een totale reis kunnen zijn. Wie kan het zeggen? Maar als we Sams brein kennen, wordt het spannend en zal hij ons allemaal uitdagen, omdat hij zichzelf niet wil herhalen. Het zal iets nieuws zijn voor het publiek om te ontdekken."

Bekijk hieronder een interview met Hunter Schafer en stream Euphoria op hier.
Lees meer over: Euphoria, Sydney Sweeney, Cassie Howard, Sam Levinson, Zendaya, Heidi Bivens

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie