search
Hoe is nu eigenlijk met 'Theo, die sympathieke zoon uit 'The Cosby Show'?
Series / Featured

Hoe is nu eigenlijk met 'Theo, die sympathieke zoon uit 'The Cosby Show'?

De rol van zoon 'Theo' werd gespeeld door de Amerikaanse acteur Malcolm-Jamal Warner.

In de jaren '80 keek eigenlijk iedereen naar The Cosby Show, deze sitcom gaat over de Afro-Amerikaanse familie Huxtable die in New York woont. Hoofd van de familie zijn vader Cliff en moeder Clair Huxtable. Maar hoe is het nu eigenlijk met hun zoon, Theo Huxtable, die werd gespeeld door Malcolm-Jamal Warner?

Theo Huxtable


Theo is één van de vijf kinderen van de Huxtables. Als oudste zoon van de familie is hij nadrukkelijk in de serie aanwezig. Hij is een opgroeiende tiener die worstelt met zijn identiteit, zijn ambities en de hoge verwachtingen die zijn ouders van hem hebben.

Malcom-Jamal Warner


De Amerikaanse acteur Malcolm-Jamal Warner is in 1970 geboren. Zijn rol als Theo Huxtable in The Cosby Show is de grootste rol uit zijn acteursloopbaan en deze speelde hij van 1984 tot 1993.



Warner duikt nog zeer regelmatig op in films en series. Zo speelde hij onder andere in Malcolm & Eddie, Jeremiah, Listen up, Suits, The Resident en The People VS O.J. Simpson: an American Crime Story.

Multi-talent


Warner kan meer dan alleen acteren, hij heeft diverse muziekalbums opgenomen, hij speelt goed basgitaar en hij treed op als poëet. Voor zijn muzikale kwaliteiten heeft hij in 2015 zelfs een Grammy-Award gewonnen voor 'The Best Traditional R&B Performance'.

Bekijk op instagram

Privé-leven


Warner had vroeger een relatie met actrice Michelle Thomas (die ook in The Cosby Show speelde), maar die overleed in 1998. Vervolgens heeft hij relaties gehad met actrice Karen Malina White en later met actrice Regina King.

Hij is momenteel getrouwd en heeft een dochter, de namen van zowel zijn vrouw als zijn dochter heeft hij uit privacy-overwegingen nooit bekend gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen