search
Dit personage uit 'The Boys' maakt het de kijker onmogelijk om van hem te houden
Series / Featured

Dit personage uit 'The Boys' maakt het de kijker onmogelijk om van hem te houden

Het personage Homelander maakt het de kijkers wel extreem moeilijk om van hem te houden.

De a-typische superhelden-serie The Boys is zeer populair. Eén andere vraag is of de hoofdpersonages ook zo populair zijn? Als we even inzoomen op een aantal gruwelijke daden van 'Homelander', dan is het toch echt niet zo makkelijk fan van hem te zijn.

Het personage Homelander, gespeeld door Antony Starr, is een nogal onstabiele superheld die constant de behoefte heeft om bemind te worden. Hetgeen een gevaarlijke combinatie is voor iemand die de zulke bijzondere 'krachten' heeft. Hieronder sommen we zijn meest gruwelijke daden op:

Crash vliegtuig


In het eerste seizoen zijn Homelander en Maeve op een missie om een door terroristen gekaapt vliegtuig te redden. Helaas beschadigt Homelander het bedieningspaneel wanneer hij de laatste kaper doodt, en het vliegtuig stort neer.

Maeve smeekt Homelander om iets te doen om de mensen aan boord te redden. Maar tevergeefs, Homelander laat ze allemaal achter en lijkt geen enkele moeite te doen ze te redden.

Blind en doof?


In het tweede seizoen wordt een nieuw superheld geïntroduceerd, Blindspot. Homelander gedraagt zich in eerste instantie respectvol en onder de indruk, totdat hij de blinde superheld keihard in de oren klapt. Terwijl het bloed uit zijn oren spat, blijft Blindspot met op zijn minst een flinke gehoorbeschadiging achter.

Suïcidaal


In het derde seizoen staat Homelander op een dak om een suïcidaal meisje te redden. Zodra Homelander hoort van de dood van zijn vriendin Stormfront, wil hij het meisje niet langer redden, maar in plaats daarvan dwingt hij haar te springen en dreigt hij haar te laseren als ze dat niet doet. Het meisje kan uiteindelijk niet anders dan springen.

Best een heftige lijst van gruwelijk dader van dit personage….nog steeds 'fan'?

Kijk de serie op Amazon Prime.

Bekijk op instagram






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen