search
Een ding is zeker: 'The Boys' seizoen 4 wordt weer bijzonder bloederig
Series / Nieuws

Een ding is zeker: 'The Boys' seizoen 4 wordt weer bijzonder bloederig

Hughie zit helemaal onder het bloed in het nieuwe seizoen van The Boys.

Fans van The Boys zijn sinds een paar dagen ongelofelijk enthousiast. De productie van seizoen 4 is nu namelijk helemaal afgerond. Alles wijst erop dat het komende seizoen bijzonder bloederig gaat worden.

Zowat heel de cast vierde dit door foto’s van achter de schermen te plaatsen op social media. Karl Urban en Jeffrey Dean Morgan postten foto’s op Instagram waarmee ze naar een nieuw personage hintten.

Bekijk op instagram


Jack Quaid kon natuurlijk niet achterblijven en deelde dan ook een foto. Helemaal in de stijl van zijn personage. En dat betekent heel veel bloed. Ook liet hij zien hoe enthousiast hij was met de caption “We hebben het f**king gedaan!”.

Bekijk op instagram


Het beste seizoen


Ook bedankte Quaid de rest van de cast en crew die elke dag keihard gewerkt hebben aan dit nieuwe seizoen. En hoewel Quaid de meest bevooroordeelde persoon op aarde is (Quaids woorden), is dit wel echt het beste seizoen tot nu toe.

Helaas is er nog geen verschijningsdatum bekend en dus moeten fans nog even wachten voordat ze kunnen beoordelen of Quaid gelijk heeft. Het vierde seizoen zal waarschijnlijk eind 2023 of begin 2024 uitkomen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen